Strategie sessie inplannen

Met wie wil je jouw strategie sessie houden?

Kies met wie je een strategie sessie wilt houden. Tijdens de sessie gaan we vast stellen hoe je huidige situatie eruit ziet, en hoeveel potentie jij hebt om met email marketing je omzet te groeien. Als we allebei besluiten dat we een goede match zijn, zullen wij onze strategieën gaan implementeren voor jouw webshop. Daarbij houden we rekening met jouw specifieke situatie en doelen.
Dennis Kroon

Dennis Kroon

Klaviyo ecommerce email marketing specialist en co-founder van Ecommerce Accelerator
SELECTEREN
Jesse Kroon

Jesse Kroon

Klaviyo ecommerce email marketing specialist en co-founder van Ecommerce Accelerator
SELECTEREN

Deze webshop eigenaren gingen je voor

En vertellen over hun ervaring

Thomas Bak

Thomas Bak

Oprichter Smarthomebeveiliging.nl
woocommerce-icon
“De samenwerking heeft veel gehad invloed op ons bedrijf. Natuurlijk in de sales en de omzet, maar ook weet ik dat ik gewoon een goede email partner heb gevonden die mij echt op een expertise niveau kan helpen in Klaviyo, de email marketing tool die ik gebruik.”
Bas Dijkhuis

Bas Dijkhuis

Oprichter Dontwasteculture.com
shopify-icon
“Jullie weten gewoon precies wat er moet gebeuren en alle resultaten zijn uitgekomen, sterker nog het is beter dan geprognotiseerd. Email marketing is een groter percentage van onze gehele omzet geworden en stelt ons in staat om sneller te groeien als bedrijf.
Florine Kemp

Florine Kemp

Oprichter Sunny-cords.nl
shopify-icon
"Ik kan Ecommerce Accelerator echt zeker aanbevelen. Ik vond het een ontzettend prettige samenwerking en je kan er gewoon enorm op vertrouwen dat zij echt de kennis en expertise hebben van email marketing die je misschien zelf niet hebt, althans die ik zeker niet had. Die kan je bij hun vinden."
Frank Beekwilder

Frank Beekwilder

Oprichter Ovabalance.eu
shopify-icon
"Ecommerce Accelerator heeft ons geholpen om succesvol naar Klaviyo te migreren en alle belangrijke email flows neergezet om klantrelaties door te ontwikkelen op diverse plekken in de klantreis van nieuwe bezoeker tot aan loyale klant. Toen de flows live gingen zagen we al snel resultaten."
maurice-booyink

Maurice Booyink

Oprichter Yourdecoration.nl
shopify-icon
"We hebben helemaal geen werk meer aan het email kanaal, alleen nog af en toe met de nieuwsbrieven en het stukje content daarin, maar niet meer met de email flows. Abandoned cart tot retentie, het is allemaal geregeld."