Strategie sessie inplannen

Boek hier jouw online strategie sessie

Tijdens de sessie gaan we vast stellen hoe je huidige situatie eruit ziet, en hoeveel potentie jij hebt om met email marketing je omzet te groeien. Vervolgens gaan we helderheid creëren over welke concrete stappen je kunt nemen om dat te bereiken en of wij een goede match zijn om je daarbij te helpen. Mochten we geen goede match zijn, dan laten we je dat natuurlijk ook eerlijk weten.
Dennis Kroon

Dennis Kroon

Klaviyo ecommerce email marketing specialist en co-founder van Ecommerce Accelerator
SELECTEREN

Deze webshop eigenaren gingen je voor

En vertellen over hun ervaring

Marten van Leeuwen

Oprichter Morecircular.com
shopify-icon
“Wij zijn begonnen aan de 2de week van het Klaviyo coaching traject. Het doel voor ons is om meer omzet te genereren uit onze traffic. Het is heel makkelijk en leuk om alles op deze manier op te zetten. Als je denkt dat email marketing jouw webshop kan helpen dan raad ik het traject zeker aan!”
Bas Dijkhuis

Bas Dijkhuis

Oprichter Dontwasteculture.com
shopify-icon
“Jullie weten gewoon precies wat er moet gebeuren en alle resultaten zijn uitgekomen, sterker nog het is beter dan geprognotiseerd. Email marketing is een groter percentage van onze gehele omzet geworden en stelt ons in staat om sneller te groeien als bedrijf.
Florine Kemp

Florine Kemp

Oprichter Sunny-cords.nl
shopify-icon
"Ik kan Ecommerce Accelerator echt zeker aanbevelen. Je kan er gewoon enorm op vertrouwen dat zij echt de kennis en expertise hebben van email marketing die je misschien zelf niet hebt, althans die ik zeker niet had. Die kan je bij hun vinden."
maurice-booyink

Maurice Booyink

Oprichter Yourdecoration.nl
shopify-icon
"We hebben helemaal geen werk meer aan het email kanaal, alleen nog af en toe met de nieuwsbrieven en het stukje content daarin, maar niet meer met de email flows. Abandoned cart tot retentie, het is allemaal geregeld."
Frank Beekwilder

Frank Beekwilder

Oprichter Ovabalance.eu
shopify-icon
"Ecommerce Accelerator heeft ons geholpen om succesvol naar Klaviyo te migreren en alle belangrijke email flows neergezet om klantrelaties door te ontwikkelen op diverse plekken in de klantreis van nieuwe bezoeker tot aan loyale klant. Toen de flows live gingen zagen we al snel resultaten."
Thomas Bak

Thomas Bak

Oprichter Smarthomebeveiliging.nl
woocommerce-icon
“De samenwerking heeft veel invloed gehad  op ons bedrijf. Natuurlijk in de sales en de omzet, maar ook weet ik dat ik gewoon een goede email partner heb gevonden die mij echt op een expertise niveau kan helpen in Klaviyo, de email marketing tool die ik gebruik.”