Sunny Cords zet website bezoekers om in klanten en versterkt haar merkbinding via email flows in Klaviyo

6 min read

Klant:

Sunny Cords

Sector:

Mode accessoires

Kanaal:

Email

Tool:

"Ik kan Ecommerce Accelerator echt zeker aanbevelen. Ik vond het een ontzettend prettige samenwerking en je kan er gewoon enorm op vertrouwen dat zij echt de kennis en expertise hebben van email marketing die je misschien zelf niet hebt, althans die ik zeker niet had. Die kan je bij hun vinden."
Sunny CordsSunny CordsSunny Cords

Kun je jezelf en je bedrijf even kort introduceren?

Florine: "Ik ben Florine Kemp en ik heb Sunny Cords opgericht. Sunny Cords is een merk gespecialiseerd in brillenkoordjes, zowel voor de zonnebril als voor de leesbril.

Wat was je situatie op het gebied van email voordat je met ons begon samen te werken?

Florine: "Wij hadden helemaal niks gestandaardiseerd wat betreft email marketing, en het was altijd iets wat ontzettend hoog op onze to-do lijst stond. Want ja, we weten allemaal het belang van email marketing om extra conversie maar ook naamsbekendheid te genereren. Het was zo'n taak wat altijd nog op de to-do lijst stond maar we kwamen er gewoon niet aan toe. Dus voordat we met Ecommerce Accelerator begonnen te werken deden we eigenlijk nog niks, behalve hier en daar sporadisch een email die we dan zelf naar onze email lijst verstuurde".

Hoe heeft Ecommerce Accelerator jou geholpen?

Florine: "Jesse en Dennis die hebben ons ontzettend geholpen om de automatische email flows aan te zetten. Dus dat houdt onder andere in als mensen op de website zijn geweest en zich inschrijven voor de nieuwsbrief, dat ze dan op een hele leuke en speelse manier eens in de zoveel tijd een email van ons ontvangen. En dat daar ook een goede verhaallijn in zit van opeenvolgende emails."

Waarom heb je voor ons als email partner gekozen?

Florine: "De belangrijkste reden om voor Ecommerce Accelerator te kiezen is omdat we graag met wat kleinere bureau's werken. De reden daarachter is dat we geloven dat je zo bij de echte specialisten terecht komt die een échte expertise hebben. Dat gevoel kregen we ook eigenlijk al meteen bij Dennis en Jesse, dat email marketing echt hun specialisatie is en dat zij de kenners zijn op dit gebied. Dit had onze voorkeur in plaats van dat we met een grote marketing agency werken, waarbij dan email marketing slechts één stukje is en het daarmee een beetje verloren gaat in alle andere services die ze dan ook aanbieden. Dus dat sprak ons ontzettend aan.

Wat verwacht je dat je email kanaal je zal opleveren?

Florine: "We hopen natuurlijk dat het heel veel extra conversie gaat opleveren die we dan anders hadden gemist, maar we onderschatten ook niet de ontastbare resultaten zoals dat mensen van je merk afweten en de extra naamsbekendheid. Dat is minder makkelijk te meten, maar desalniettemin ook heel belangrijk."

Wat vind je van de designs van de emails die we hebben gemaakt?

Florine: "Nou de design van de emails is echt ontzettend leuk! Ik had Jesse en Dennis van te voren al voorbereid dat mijn lat erg hoog ligt. Als je iemand een email stuurt vind ik dat het diegene zijn tijd ook echt waardig moet zijn met een mooi ontwerp, en daar hebben ze echt heel goed gehoor aan gegeven. Het eindresultaat is echt ontzettend mooi en we zijn er echt heel blij mee!"

Wat vond je van de communicatie tijdens het project?

Florine: "De communicatie tijdens de samenwerking was heel goed. Ze waren heel erg duidelijk in wat de stappen zijn in het proces en zijn sowieso altijd goed bereikbaar en emailen snel terug. "

Hoe zou je de samenwerking samenvatten in één zin?

Florine: "Het beste eindresultaat in acht nemen en daarvoor streven. We hadden tijdens de feedback rondes nog best wel dat we op en neer gingen met welke aanpak het beste was. En in plaats van dat Jesse en Dennis dan meteen maar alles wijzigen om de klant te tevreden te houden, reageerden ze echt altijd op een manier waarbij ze het beste eindresultaat wilden bereiken. Dat is erg prettig om te ervaren want is ook iets dat je zelf wil."

Zou je Ecommerce Accelerator aanbevelen aan andere ecommerce ondernemers?

Florine: "Ik kan Ecommerce Accelerator echt zeker aanbevelen. Ik vond het een ontzettend prettige samenwerking en je kan er gewoon enorm op vertrouwen dat zij echt de kennis en expertise hebben van email marketing die je misschien zelf niet hebt, althans die ik zeker niet had. Die kan je bij hun vinden."

Klaviyo coaching traject

Klinkt ons Klaviyo coaching traject voor Shopify interessant en wil je erachter komen of het voor jouw geschikt is? Dat stellen we vast tijdens een online strategie sessie.
STRATEGIE SESSIE inplannen
Wil je liever eerst zelf nog wat meer te weten komen over het coaching traject en de strategie? Bekijk de Klaviyo case study video.

Gewoon even iets vragen?

Dat is natuurlijk prima. Hoe wil je contact opnemen?